Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@21:54:15 GMT

برای خرید تتر چه باید کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۷۲۰۱۴

برای خرید تتر چه باید کرد؟

در معرفی خود ارز دیجیتال تتر باید گفت که تتر در واقع یک ارز بدون نوسان در میان ارزهای دیجیتال می باشد. این ارز همواره ارزشی برابر یک دلار دارد و شرکت تتر این برابری را از طریق نگهداری دلار در حساب های بانکی خود تضمین می کند.

کاربران ایرانی علاقه زیادی به خرید و فروش تتر دارند، مخصوصا این علاقه در میان کاربرهایی  که دوست دارند به صورت مستقیم در صرافی های بین المللی فعالیت کنند بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید برای شما جالب باشد که بدانید این علاقه در بین کاربران خارجی هم وجود دارد و تتر پر معامله ترین ارز فیات در بازار ارزهای دیجیتال است.

خرید و فروش تتر و دیگر ارزهای دیجیتال با ثبات

از نظر سرمایه بازار، تتر جزو ۵ ارز دیجیتال برتر به شمار می‌رود. با وجود رقبای قوی، از آن به عنوان محبوب‌ترین ارز با ثبات یاد کرده و در بسیاری از صرافی‌های دنیا (صرافی‌های عادی) کاملا نقد و معادل دلار  تلقی می‌شود. به عبارت دیگر نزد این صرافی‌ها لیکوییدیتی تتر مساوی پول نقد است.

پشتیبانی شدن توسط تعداد بسیار زیادی صرافی، مهمترین مزیت تتر برای تریدرها است. سایر گزینه‌هایی که در بالا به آن‌ها اشاره کردیم، با وجود فراهم بودن امکان خرید و فروششان در هر زمان، بیشتر توسط اکسچنج‌های کوچک پشتیبانی می‌شوند. با این حال همانطور که در قسمت قبل اشاره کردیم، شرط عقل، گسترده کردن سرمایه خود و عدم متمرکز کردن کل آن روی تتر است.

روش های مختلف خرید تتر در ایران

در پاسخ به سوال از کجا می توانم تتر بخرم، باید گفت، برای خرید این ارز نیازی به مراجعه حضوری به جایی ندارید و روش های آنلاین فراوانی برای خرید آن وجود دارد. خرید ارزهای دجیتال را می توان از روش های آنلاین مختلفی انجام داد:

دوستان و آشنایان: آسان ترین و کم ریسک ترین روش خرید و فروش ارزهای دیجیتال است اما در بسیاری از مواقع عملی نیست. شاید نخواهیم سایرین متوجه شوند که ما قصد خرید ارزهای دیجیتال داریم، یا حتی ممکن است آشنایان ما ارز دیجیتال نداشته باشند. شبکه های اجتماعی: گروه ها و کانال های بسیاری به فروش ارزهای دیجیتال مختلف در شبکه های اجتماعی می پردازند. اما خرید از این روش به دلیل ماهیت شبکه های اجتماعی دارای ریسک های فراوانی است. برای مثال احراز هویت شما به صورت کامل انجام نمی شود و یا در هنگام برخورد با مشکلات شخص سومی نیست تا بتواند قضاوت درستی داشته باشد که همین دلایل باعث شده است تا افراد کمتر جذب این گروه ها شوند. صرافی های خارجی: سایت های بسیاری از جمله صرافی ایرانی مانکس ۷۲۴ و بایننس در این زمینه فعالیت می کنند. مهمترین نقطه ضعف محدودیت هایی است که برای کاربران ایرانی اعمال می شود. در همکاری با این صرافی ها امکان دارد که هر لحظه حساب شما مسدود شود. همچنین اینکه امکان خرید تتر با ریال از این سایت ها وجود ندارد. صرافی های ایرانی: در حال حاضر صرافی های ایرانی معتبر بسیاری وجود دارند که می توانند خدمات خوبی به شما ارائه دهند. شما قادر خواهید بود که با هر کارت شتابی که در دست دارید، ارز های مورد نظر خود را خریداری کنید. شاید صرافی های ایرانی نسبت به صرافی های خارجی دارای تنوع کمتری باشند ولی به نوبه خود ارز های زیادی را برای کاربران خود در دسترس قرار می دهند. شما می توانید برای  خرید و فروش تتر  بر روی این لینک کلیک کنید.

درباره سازنده ارز دیجیتال USDT

سه فرد یعنی ون‌در ولد (Van Der Velde)، جیانکارلو دوازینی (Giancarlo Devasini) و استوارت هوگنر (Stuart Hoegner) در راس اداره شرکت Tether Limited قرار دارند. شرکت نام برده در هنگ کنگ واقع شده است. همانطور که پیشتر به آن اشاره کردیم، نام تتر در ابتدا مستر کوین و ریِل کوین بود. در نخستین سال‌های عرضه، شبیه به آن چه بسیاری از رمز ارزهای موفق امروزی پشت سر گذاشتند، تتر روزهای دشواری را برای رشد و ترقی تجربه کرد. با این حال از ابتدای سال ۲۰۱۷ تا یک سال و نیم بعد، پیشرفت آن سرعت گرفت، به طوری که تعداد تترهای چاپ شده توسط بانک مرکزی Tether از ۱۰ میلیون دلار به ۲.۸ میلیارد دلار رسید!

تحقیقات بیشتر مشخص کرد که در فوریه سال ۲۰۱۸ (بهمن – اسفند ۱۳۹۶) تتر حدود ۱۰ درصد از حجم معاملات بیت کوین را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که با وجود حدود پنج هزار ارز دیجیتال در بازار، بیت کوین به تنهایی بالای ۶۰ درصد سهم تبادلات روزانه را در چنگ دارد. تا انتهای تابستان همین سال میلادی، سهم مهمترین استیبل کوین دنیا از کل معاملات بیت کوین به ۸۰ درصد رسید!

برای کسب اطلاعات و دانش بیشتر از رمز ارز تتر USDT می‌توانید به وبسایت https://bit۲۴.cash/ مراجعه کنید.

کد خبر 1602968

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ارزهای دیجیتال ارز دیجیتال خرید و فروش صرافی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران از برقراری ارتباطات مالی شبه سوئیفت با برخی کشورها خبر داد و گفت: با نزدیک به ۱۰ کشور تعاملات مستقیم مالی و از طریق ارزهای ملی انجام می‌دهیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهدی ضیغمی؛ رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در حاشیه افتتاح نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران، اظهار کرد: 103 کشور برای حضور در این نمایشگاه حضور خواهند داشت. همچنین بیش از 3500 شرکت‌کننده درخواست حضور داشتند که با توجه به محدودیت‌های زیرساختی تنها توانستیم 2500 نفر را پذیرش کنیم.

وی افزود: امیدواریم با افزایش زیرساخت‌ها بتوانیم در سال‌های آینده 5 هزار نفر بازدیدکننده تجاری را از این نمایشگاه پذیرا باشیم و مشکلات موجود رفع شود.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: در این نمایشگاه ایران توانمندی‌های صادراتی خود را در حوزه‌های مختلفی از جمله فولاد، خدمات، فنی مهندسی، ساختمان، پتروشیمی، ماشین‌آلات، صنایع غذایی، تجهیزات پزشکی، دانش‌بنیان و ... در معرض دید بازدیدکنندگان داخلی و خارجی قرار می‌دهد.

ارتباط شبه سوئیفت با 10 کشور

ضیغمی در پاسخ به سوالی در ارتباط با ورود هیئت تجاری از کشور کره شمالی به ایران برای بازدید از این نمایشگاه گفت: این کشور نیز مانند سایر کشورها برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران آمده است.

وی تصریح کرد: کشورهای دیگری که با ایران در حوزه‌های نفت همکاری می‌کنند، ظرفیت‌های دیگر ایران را نمی‌دانند و حتی بسیاری از کشورهای دوست و همسایه نیز به ظرفیت‌های صادراتی ایران آگاه نیستند که امیدواریم این نمایشگاه زمینه را برای شناخت ظرفیت‌های صادراتی ایران در بخش‌های دیگری به غیر پتروشیمی، نفت و فولاد بشناساند.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی نقل و انتقال پول با دیگر کشورها گفت: در روش‌های پولی و بانکی و شبه سوئیفت اتفاقات خوبی روی داده است و با نزدیک به 10 کشور تعاملات مستقیم مالی و از طریق ارزهای ملی انجام می‌دهیم اما به دلیل محرمانگی درباره آنها تبلیغات نمی‌کنیم.

مشوق‌های صادراتی با دستور رئیس جمهور به تجار پرداخت می‌شود

ضیغمی گفت: با دستور رئیس جمهور مشوق‌های صادراتی به تجار پرداخت خواهد شد و از طرفی خطوط مستقیم دریایی و هوایی با کشورهای هدف راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه تلاش شده که تمرکز نمایش فعالیت‌های ایران در حوزه‌های صنایع غذایی دانش‌بنیان، ساختمان، تجهیزات پزشکی و حوزه‌های غیرپزشکی باشد زیرا ظرفیت‌های مناسبی برای صادرات این محصولات به دیگر کشورها داریم.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره گردش مالی شبه سوئیفت گفت: امکان ارائه اطلاعات آن را نداریم.

ضیغمی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تسنیم، گفت: قراردادهای مختلفی توسط بخش خصوصی در این نمایشگاه منعقد می‌شود که امیدواریم فضای مذاکره دوجانبه با فعالین اقتصادی کشورهای مختلف فراهم شود.

وی افزود: بسیاری از شرکت‌هایی که در سالهای گذشته با ایران قرارداد بستند امسال برای توسعه روابط به ایران می‌آیند؛ جزئیات قراردادهای منعقد شده در روز آخر به طور کامل منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت روز ارزهای مبادله‌ای / دلار کاهشی شد
  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | افزایش قیمت ارزهای مبادله‌ای
  • قیمت دلار چقدر شد؟ / نرخ روز ارزهای مبادله‌ای
  • افزایش قیمت ارزهای مبادله‌ای/ دلار چند شد؟